Popis realizace

Rádi bychom se s vámi podělili o naši nedávnou zkušenost, kdy jsme úspěšně dokončili montáž výsuvného plata do vozidla Ford F150. Podívejte se na fotky z realizace, které jsme pořídili po dokončení montáže.

Ale co přesně toto výsuvné plato nabízí a proč byste měli o jeho pořízení uvažovat?

Nosnost 450 kg

Začněme u jeho nosnosti, která je úctyhodných 450 kg. To znamená, že může bezpečně unést téměř jakýkoli náklad, který si jen můžete představit, od pracovního nářadí po outdoorové vybavení. Tato vysoká nosnost vám poskytne jistotu, že vaše vybavení je nejen snadno přístupné, ale také bezpečně uloženo během jízdy.

70% výsuv

Dále je tu výsuv na 70 %, což je ideální kompromis mezi snadným přístupem a zachováním stability nákladu. To umožňuje rychlý a pohodlný přístup k věcem uloženým až uprostřed korby, aniž byste museli složitě přelézat přes další předměty. Ovládání plata je navíc navrženo tak, aby bylo možné ho pohodlně ovládat jednou rukou, což je praktické a komfortní řešení, když máte ruce plné jiných věcí.

Aretace ve čtyřech pozicích

Flexibilita je klíčem k úspěchu v dnešním dynamickém světě, a právě proto je toto výsuvné plato vybaveno aretací ve čtyřech různých pozicích. Tato vlastnost umožňuje ještě lepší přizpůsobení se vašim individuálním potřebám a situacím, s nimiž se můžete na silnici setkat. Ať už přepravujete stavební materiál nebo sportovní vybavení, vždy najdete vhodnou polohu pro zajištění nákladu.

Upínací lišta po celém obvodu

Další důležitou vlastností je upínací lišta, která se nachází po celém obvodu výsuvného plata. Tato lišta slouží k maximálnímu zajištění nákladu, čímž se minimalizuje riziko pohybu věcí během jízdy, což by mohlo vést k poškození nebo ztrátě. S takovým systémem upevnění můžete jet klidně a bez obav, s jistotou, že vaše věci zůstanou přesně tam, kde jste je uložili.

Pokud zvažujete, jak zjednodušit a zpříjemnit svůj život s pickupem, výsuvné plato je rozhodně investicí, která se vyplatí. Nejenže zvyšuje praktičnost a efektivitu využití vašeho vozidla, ale také zlepšuje jeho celkovou funkčnost a komfort.

Jsme hrdí na to, že můžeme nabídnout taková řešení, která přinášejí skutečnou hodnotu a pohodlí našim zákazníkům. Pokud máte jakékoli dotazy nebo chcete vědět více o procesu instalace či dalších možnostech přizpůsobení vašeho vozidla, neváhejte nás kontaktovat.

Naše další realizace

Contact us

    We value your privacy, please read our Privacy Policy. All contact forms on this website are protected by reCAPTCHA, which is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

    Call us

    +420 602 286 881

    +420 602 286 881

    Call or leave us your phone number and we will call you back.